Despre companie

Spydirect.ro este un comerciant online care livrează produse direct la consumator.

Compania noastră oferă soluții perfecte pentru rezolvarea problemelor legate de siguranța oamenilor.

Magazinul nostru spydirect.ro oferă clienților săi posibilitatea să achiziționeze cu ușurință dispozitive de spionaj într-o gamă variată, la prețuri atractive prin intermediul site-ului spydirect.ro

De ce să achiziționați produse de pe site-ul nostru?

Important: Deoarece operăm printr-o companie înregistrată în Bulgaria și expediem din Bulgaria, toate prețurile noastre pentru persoanele juridice din România sunt scutite de TVA.
Toate produsele pe care noi le comercializăm sunt noi și se livrează împreună cu factura fiscală, certificate de garanție, manuale de utilizare și documentație tehnică. Oferim posibilitatea returnării produselor achiziționate în termen de 14 zile de la data cumpărării.

Deschiderea coletului la livrare. Prin aceasta dumneavoastră aveți dreptul de a verifica ceea ce ați comandat înainte de a plăti. Suport tehnic gratuit în limba română și în limba engleză pentru orice produs achiziționat de pe site-ul nostru. Personal specializat, calificat și amabil, gata să răspundă oricând solicitărilor dumneavoastră. Garantăm securitatea informațiilor personale. Firma noastră asigură livrarea produselor pe întreg teritoriul României cât și în Europa.

Pentru clienții noștri, compania a dezvoltat o platformă de urmărire, o platformă proprie, complexă, pentru a avea control deplin asupra dispozitivului de urmărire. Primii 2 ani de utilizare sunt gratuiți. Platforma este compatibilă cu toate tipurile de sisteme de operare mobile.